Bemutatkozik a Team UFO

Bemutatkozik a Team UFO

A csapatról:

A Team UFO 2013-ban alakult meg, ez az első magyar csapat, amely TM2-n kezdte meg pályafutását. A több, mint egy év alatt számtalan eredményt ért el és itt most nemcsak verseny helyezésekre gondolunk. A csapat aktív közösség és versenyszervező valamint az utóbbi évben minden nagyobb nemzetközi versenyen is részt vettek (Slip5, WRC’14, DPS3) valamint, több tagja is magyar válogatott, így az NDC 2013-on is ott voltak. A Slip5-ön 2. ligát megnyerték (veretlenül), a WRC’14-en az első ligába jutottak, a DPS3-on pedig a 2. liga 5. helyét foglalták el.
A Team UFO szervezésében került megrendezésre az MKK I., immáron harmadszor az UNC, valamint az ő kezdeményezésükre jött létre a H.T.M.T.G. is. Társszervezők a Indy500 kupában. Jelenleg több, mint 20 tagjuk van. Ez alatt az egy év alatt az UFO lett Magyarország legnagyobb és legaktívabb csapata.

“Csapatunk célja egy jó TM-es közösség létrehozása csapaton belül. Olyan embereket várunk a klánunkba, akik képesek csapatban játszani és ennek érdekeit nézni, illetve támogatja a magyar TM közösség felé irányuló törekvéseinket. Csak olyan jelentkezőket várunk akikre számítani lehet. Azt szeretnénk, ha ez egy elit csapat lenne, de elsősorban a tagjai szempontjából. A tagfelvételnél ezért is, nem az az elsődleges kritérium, hogy a dirt mapokon mennyire profi az illető (bár ez is számít), hanem, hogy a játékos mennyire lesz értékes tagja a csapatnak. A mindennapos funolások és a jó hangulat alapvető jellemzője a csapatnak! ” 
Vezetők:
Aquilla (szerkesztő: TMhu;  Esportmilla)
Krisztian (szerkesztő: TMhu)

Facebook: https://www.facebook.com/ufoteam.hungary
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCI1ljv_gpqForsEKCrMHeLw