Magyar siker az UDT csoportkörében

Magyar siker az UDT csoportkörében

A hétvégén véget ért az UDT csoportköre, ahol az UFO erősebbik csapata, a Phobos az első liga H csoportjának 1. helyét szerezte meg, megelőzve a Pulse 2. csapatát és a BZH-t. Utóbbi különösebben nem szólt bele a győzelem kérdésébe, az első helyre végig az előbbi két csapat látszott esélyesnek, és végül az utolsó fordulós remek teljesítményükkel az UFO elhozta a csoportgyőzelmet, és ezzel (a Pulse csapatával együtt) bejutott a főtáblára. Az elsőségnek így talán nincs akkora jelentősége, de így a G csoport 2. helyezettje ellen fogunk játszani jövő héten, és nem pedig az 1. helyezett ellen, tehát némileg gyengébb ellenfelet kaptunk talán, már amennyire egy NWT-t gyengének lehet nevezni.

Még az F csoportról érdemes említést tenni, ahol a DDR és az ATR csapata holtversenyben 270-270 ponttal végzett, így köztük rájátszás fog dönteni az 1. hely sorsáról. 

Nézzük is az első liga eredményeit:

1liga
1liga2 
A második ligában szereplő UFO Deimos már nem volt ennyire sikeres, utolsó lett a csoportjában az RC és az SDR Two mögött, így a vigaszágon folytathatja csak a D csoport 3. helyezettje, az FF mögött.

2liga