Bemutatkozik a Mesclan

Bemutatkozik a Mesclan

Minden kezdet nehéz, tartja a mondás. Ez esetünkben sem volt másképp. Eredetileg négy fő alkotta az alapítói egységet: HUNMatty, Spetyka, PiciMazsiii, Dorka, mind rokoni alapokkal köthető egymáshoz. A közös Meskál vérvonal kötött össze minket ehhez, ebből is ered a csapat neve.
A négy emberből három szép lassan ilyen-olyan okok miatt inaktívvá vált. Eddigre azonban már számtalan új tagunk is volt. Célunk mindig is egy jó hangulatú társaság létrehozása volt, erre pedig alakulásunkkor, 2013 augusztusának elején egyre nagyobb igény mutatkozott, lévén addigra foreverben viszonylag kevés csapat volt jelen, és még kevesebb fogadta az újonc tm játékosokat. Mi megtettük, többek még ma is velünk játszanak, így úgy érzem megérte. Mára talán állítható, hogy a magyar Forever legerősebb és legkomplexebb csapatává váltunk. Nem is rossz egy “újabb kéthetes csapat”-tól…
10422546_929023993788541_7157322611880317390_n
A sokszínűség gyönyörködtet. Lol, FS, tech. Egy csapatban. De versenyek terén az érdekek eltérnek, valamennyi önállóság kell, így létrejött e nyár folyamán a Mesclan LOL légió (szürke-pink prefix), illetve valamivel később a Mesclan FS légió (fehér-vörös prefix), mindamellett, hogy megmaradt az alap egység (fehér-zöld) is központban. Külön is versenyzünk, de ha kell kisegítjük egymást, mert mégiscsak egy csapat vagyunk! És hát versenyezni meg szeretünk, mert… van aki nem szeret?
Az idei évben belevágtunk a nemzetközi versenyzésbe, ezzel életre hívva a Mesclan TM2 egységét. Itt nincs megoszlás, lehet valaki TMF-ben lolos, vagy fs-es, mindenki egy egységet alkot TM2-ben. Próbálunk itt a többi magyar egységgel és játékossal minél jobb kapcsolatot kiépíteni, mert hiszünk a sikeres együttműködésben. Nem lett első ESL szezonunk valami nagyon eredményes, de nem csügged a csapat, célunk jobbá válni, és jól érezni magunkat aközben amit csinálunk. Mert nekünk ez a legfontosabb. :)

Összefoglalás
vezető: Spetyka
LOL vezető: Smoke, Gingou
FS vezető: Marcell, Laci
játékok: TM Forever, TM2 Stadium
TGF: van


honlap: mesclan.wix.com/humesclan
facebook: https://www.facebook.com/mesclantm
youtube: https://www.youtube.com/channel/UCanfNtu8dMMD1hJQ2O0qrTQ

Tagged with:

Related Articles