Magyar Csapatbajnokság 2016 – Nevezők, pályák, egyéb infók /4. Mappack kiadva/

Magyar Csapatbajnokság 2016 – Nevezők, pályák, egyéb infók /4. Mappack kiadva/

Szép lassan, napról-napra közeleg az a nap, mikor két magyar csapat több év szünet után újra MCSB meccset vívhat egymással. Ez vár ránk jövő héten. Ugye nem is tűnik olyan messzinek az egész?

Azt kell hogy mondjam, a szervezők nevében, hogy boldogok vagyunk. Eddigi tapasztalatok alapján sokakat visszacsábított egy kis nosztalgiára ez a bajnokság, és nagyon jó érzés látni, hogy a munkánknak van értelme! És nagyon jó, hogy támogattok minket, hogy bármi gáz van, segítetek megoldani. Na de nem ezért kezdtem bele ebbe a cikkbe. Beszéljenek a számok!

10 csapat adta le nevezését a bajnokságra, őket a február 28-i sorsoláson két csoportba osztottuk. Ennek értelmében az alábbi csoportok alakultak ki:

A csoport:
Mesclan
Silver Team
THI
By Main Force
Fight Club

B csoport:
Friends
Wall to Wall
Team UFO
Most Wanted Racers
Almost Angels

A csoportkörök mérkőzései pedig megalkotásra kerültek. A lebonyolítást a csapatok megismerték már, így készen állnak a szezonra. Az első játékhét március 12-13. lesz, közös megegyezés alapján pedig húsvét hétvégéje szabad lesz a csapatok számára, a pihenő után pedig már egy másik mappack fogja őket várni. Ugyanis egy pályacsomag, mely tartalmazza a csapatok képviselői által kiválasztott pályák egyikét mindhárom stílusból (tech, dirt, valamint fullspeed) két játékhétig lesz érvényben. A lebonyolításból tehát következik, hogy összesen négy pályacsomag fog érkezni, melyeket itt fogunk közzétenni érkezésükkor. A pályákat 41 pálya közül (17 tech, 16 dirt és 8 fullspeed) választottuk ki, és ez úton is nagy köszönet azoknak a kreatív kedvű játékosoknak akik időt nem kímélve készítették el pályáikat, függetlenül attól, hogy bekerülnek-e a pályacsomagokba, vagy sem.

Mappackok:
  1. mappack

MCSB’16 – Coming Home by edM.
MCSB’16 – Pirospaprika by Zsoltee

MCSB’16 – RIP in peace by Rasque

A pályacsomag letölthető INNEN:

2. mappack 

MCSB’16 – Jégösvény!!! by Adam
MCSB.2016 I Dirty Movie by Iszakos
MCSB’16 – G to the G by Rasque

A pályacsomag letölthető INNEN:

3. Mappack

MCSB’16 – Krakatau by spetyka
MCSB’16 – Atlant by roki
MCSB’6 – Budapest RuN by Marcell

A mappack letölthető INNEN


 


4. mappack

MCSB’16 – MultiFocal by PedroSierra
MCSB’16 – MeisBitte! by spetyka
MCSB’6 >> On My WaY by Marcell

A pályacsomag letölthető INNENTermészetesen a nézőkről sem feledkezünk meg! Igyekszünk szabadidőnk szerint minél több mérkőzést élőben, de legalább felvételről megosztani veletek. A streamerek adott esetben nem csak saját csapataik mérkőzését fogják közvetíteni, így az ő twitch csatornájukon más meccseket is megtalálhattok majd. A várható élő adásokról igyekszünk majd titeket a TMHU facebook oldalán is tájékoztatni, minden esetre kaptok egy kis linkgyűjteményt (a lista frissül amennyiben újabb linkeket tudunk megosztani veletek)

Trackmania.hu
twitch
– YouTube
Mesclan
twitch
YouTube
Team UFO
YouTube

Tagged with:

Related Articles