Magyar Csapatbajnokság 2016 – a playoff előtt

Magyar Csapatbajnokság 2016 – a playoff előtt

Lezárultak a múlt héten a csoportkörök az MCSB-n, ahol nagy meglepetések nem születtek a végeredmények tekintetében.

Az A csoport az utolsó meccsen vált véglegessé, ekkor játszott ugyanis egymással a két éllovas: a THI és a Silver Team, ahol végül az előbbi aratott győzelmet. Ezzel a THI 12 ponttal, 100%-os mérleggel jutott tovább a csoportból, azaz egyből az elődöntőig szárnyaltak. A második helyen így az ezüst gárda végzett, őket a Harcosok Klubja, azaz az FC követi 3, illetve 2 győzelemmel, a 4. helyre 3 ponttal a Mesclan iratkozott fel, az utolsó helyen pedig a BMF csapata zárt.

A B csoportban is hasonlóan szoros sorrend alakult ki, itt a Wall to Wall hozta a 100%-os győzelmi arányt, a második helyen a majdnem angyalok, azaz az Almost Angels jött be. A 3-4. hely sorsa sokaknak furcsa lehetett akik nézték az eredményjelző táblát. Az történt ugyanis, hogy a Team UFO átadta elért 3. helyezését a MWR csapatának, míg az utolsó helyet a Friends foglalta el.

A csoportok legjobb 3 csapata jutott felsőágra, a csoportelsők egyenesen az elődöntőbe jutottak, míg a második és harmadik helyezett csapatok összecsapnak egymással az elődöntőbe jutásért. Ezen csaták vesztesei lekerülnek az alsóágra.
Az alsóűgon először a 4.-5. helyezettek csapnak össze, a győztesek továbbmennek, míg a vesztesek az utolsó két helyért fognak összecsapni.

A párosítások és a meccsek eredményei megtalálhatóak ITT.