Magyar Csapatbajnokság 2016 – Az utolsó menet

Magyar Csapatbajnokság 2016 – Az utolsó menet

Elérkezett az idei MCSB a végéhez, ahol is 5 mérkőzés kerül terítékre a hétvégén. Nézzük hát kik is csapnak össze ezúttal.
A döntő: THI – Wall to Wall
A két csoportgyőztes ellentmondást nem tűrve menetelt a playoff során lejátszott egyetlen meccsükön, így végül a döntőben egymással is megmérettethetnek, a 2016-os magyar csapatbajnoki címért. Afelől pedig kétségünk ne legyen, hogy mind a két csapat foggal körömmel fog küzdeni. A mérkőzés vasárnap este 8 órakor kezdődik, a közvetítés helyéről később tájékoztatni fogunk Titeket a fb oldalon.

A bronzmérkőzés: Almost Angels – Silver Team
Ezüst ugyan nem csilloghat már az ezüstösök nyakában, és a majdnem angyalok sem juthatnak már mennybe a bajnoki címmel a zsebükben. Ez az érme szomorú oldala, azonban ennek az érmének a másik oldala bronzosan ragyoghatja be a harmadik helyezett csapat szívét. És azért a top 3 sem hangzik rosszul.

És az idei MCSB-n a többi csapat sem unatkozik már, ugyanis minden csapat helyosztó mérkőzéseket játszik majd.

5-6. hely: Mesclan – Most Wanted Racers
Egyik csapatnak sem volt könnyű útja idáig. A Mesclan a csoport 4. helye után összeszedve magát a Friends legyőzése után, és a Fight Club elleni revans után az ötödik helyre hajt. De ez a célja az MWR csapatának is, akik a megöröklött csoportbeli harmadik hely után a Silver Team ellen estek le az alsóágra, ahol szintén egy revanssal az UFO csapatát győzték le. A bosszúállók csatájának lehetünk tehát itt tanúi. Várható kezdés: vasárnap 21:00.

7-8. hely: Fight Club – Team UFO
A revansok elszenvedői. A harcosok harcolnak majd a 7. helyért, az UFO-k pedig megpróbálnak majd leszállni és megszállást végrehajtani a 7. helyen. A cél egyértelmű lehet mind a két csapatnak: az utolsó mérkőzést győzelemmel zárni. Azért mégiscsak jobb szájízzel lehetne így befejezni a bajnokságot.

9-10. hely: Friends – BMF
Nekik eddig rövid volt a playoff, az első körében alulmaradva a Mesclan, illetve defwinnel az UFO ellen egyetlen mérkőzést vívtak. A barátok lelkesedése töretlen, céljuk hogy első győzelmüket egy szép csatával elérjék folyamatos kitartásuk eredményeképpen. A BMF a szezon során létszámügyi gondokkal küzdött, így céljuk talán az lehet, hogy ne így emlékezzenek a csapatukra a későbbiekben.

A meccsekről, melyekről lesz közvetítés, azt meg fogjuk osztani a FB oldalon Veletek. A játékosoknak sok sikert, a nézőknek pedig jó szurkolást kívánunk!