TMHU Nyári 1v1 Bajnokság

TMHU Nyári 1v1 Bajnokság

A versenyről röviden:
A nyár folyamán lebonyolítunk egy 1v1 formátumú, mini mapokon megrendezendő versenyt TMF-ben. A bajnokság kvalifikációból, csoportkörből, és rájátszásból fog állni. A bajnokság stílusai: tech, dirt, fullspeed, rpg. Tekintve, hogy 2 játékos számára kell összehangolni a versenyek időpontját, így deftime NINCS.
Rövid pályák vannak, így a respawn ezúttal TILOS, a cut pedig mint mindig ezúttal is TILOS.


A verseny menete:


1. Kvalifikáció:
Július 10-én egy TA módban lebonyolítandó verseny lesz 4 pályán, minden stílusból egy-egy pályán. Minden pályára 7,5 perc áll rendelkezésre. A kvalifikáció eredményét a pályákon futott összidők adják.
A jelentkezők számától függően csoportokat alkotunk majd. A csoportok számának megfelelő számú ember kiemelt játékosként kerül beosztásra, két kiemelt játékos nem kerül egy csoportba. Az első 3 helyezett 0,5-0,5 ponttal gazdagszik a csoportkörre. 

2. Csoportkör:
A párosok sorsolva lesznek, egy-egy mérkőzés az adott játékhéten bármely nap lejátszható, amikor a két játékosnak kölcsönösen megfelel. A meccs le nem játszása/késve játszása esetén mind a két játékosnak 1 büntetőpont kerül a neve mellé, de amennyiben egy játékos nem jelenik meg, ellenfele viszont bizonyítani tudja, hogy jelen volt, illetve megvolt a kölcsönös megegyezés az időpontról, abban az esetben a megjelent játékos kapja meg a győzelmet, a meg nem jelent játékos büntetőpontot kap. 2 büntetőpont után a játékos diszkvalifikálva lesz a versenyből. A mérkőzések BO3 rendszerben zajlanak (bővebben lsd. lentebb). A csoport létszámától függően az első 2, illetve 3 játékos jut tovább a csoportból.
Csoportkör kezdete: július 17.

3. Playoff:
Egyenes kiesés, nincs második esély. Az időben le nem játszott mérkőzések után az érintett mérkőzés mindkét résztvevője kiesik. Amennyiben egy játékos nem jelenik meg, ellenfele viszont bizonyítani tudja, hogy jelen volt, illetve megvolt a kölcsönös megegyezés az időpontról, abban az esetben a részt nem vevő játékos esik ki. A mérkőzések BO3, az elődöntők BO5, a döntő és bronzmérkőzés BO7 formátumú lesz.

A meccsek menete:

BO3
– 3 pályán tartó verseny. Adott 1-1 tech, dirt, fullspeed és rpg mini map, melyek közül a játékosok egy-egy pályát megvétózhatnak (kivehetik a versenyen használt pályák közül), a vétót a kvalifikáció során hátrébb végzett versenyző kezdi. A visszamaradt 2 pálya mellé kerül egy mix pálya is, melyen kötelező a játékosoknak menni, így jön ki a 3 pálya.
A mérkőzés 2 győztes pályáig megy, a vétó során visszamaradt két pálya kerül elsőként sorra, míg a kötelező pálya kerül sorra utoljára. Pályánkénti ponthatár 7, tennis mód nincs.

BO5
– 5 pályán át tartó verseny. Adott 1-1 tech, dirt, fullspeed, rpg és mix mini map. A pályák sorrendjét választással határozzák meg, a mix pálya kötelezően ötödik (utolsó) pálya lehet csak. A választást a kvalifikáció során hátrébb végzett versenyző kezdi.
A mérkőzés 3 győztes pályáig megy. Pályánkénti ponthatár 7, tennis mód nincs.

BO7
– 7 pályán át tartó verseny. Adott 1-1 tech, dirt, fullspeed és rpg, valamint 3 mix mini map. A pályák sorrendjét választással határozzák meg, a hatodik és hetedik pályák kötelezően mix pályák lehetnek csak. A választást a kvalifikáció során hátrébb végzett játékos kezdi.
A mérkőzés 4 győztes pályáig megy. Pályánkénti ponthatár 7, tennis mód nincs.


A pályák:


Kritériumok:
– magyar mapkészítő által készített, új pálya
– 20 és 30 másodperc közötti hitelesítő idő (lehetőség szerint a várható idők is ebbe a tartományba essenek)
– csak napkelte és nappal mod alkalmazható
– tm unlimiter nélkül teljesíthető pályák
– díszítés ésszerű keretek közt
– pálya neve: TMHU1v1¬Pályaneve’16Ny
– a pályák előzetes közzététele tilos, kivételt képeznek ez alól promo videók

Stílusok:
– mini tech
– mini dirt
– mini fullspeed
– mini rpg
– mini mix: a fent felsorolt 4 stílusból 2-t vagy 3-at közel azonos időhosszban magába foglaló pálya

Pályabeküldés:
– emailben: mesclan@mail.com, a tárgy rovatban tüntessétek fel: TMHU 1v1 és a pálya stílusát
– személyes megkereséssel fb-on (HTMTG csoport – Simon Péter)
A pályák számától függően változik majd használati időtartamuk.
Pályabeküldés határideje: 2016. július 3. 24:00


Nevezés:


– A versenyre bármely magyar játékos nevezhet
– A kvalifikációs részvétel nem szükséges, meg nem jelenés esetén a vétó, illetve választás folyamán minden esetben másodikként kerül sorra.
– Nevezési határidő: 2016. július 3. 24:00
– A nevezett játékosoknak célszerű fb fiók birtokában belépni a majdan létrehozni kívánt csoportba, mely megkönnyítheti a játékosok közti kommunikációt.

>> Nevezési lap <<


Időpontok:
– július 3. – pályaleadási és nevezési határidő
– július 10. – kvalifikáció
– július 17. – csoportkör első hete


Felajánlások tehetőek a győzteseknek mind garas, mind HUF, mind más formátumban, ezekkel kapcsolatosan kérjük a kontaktot felvenni (spetyka95@gmail.com vagy fb: HTMTG -> Simon Péter)