Rólunk…

Mi a célja a TMHU-nak és kik csinálják?

A trackmania.hu egy olyan oldal, ahol a magyar TM játékosok összegyűlhetnek. Itt olyan cikkeket olvashattok, ami elsősorban a magyar közösséget érinti, de természetesen a globális  hírekkel sem maradunk el! 
Illetve, ahogy a régi oldalon is, Ti is tudtok egymással beszélni, információt vagy segítséget kérni, hiszen a fórum továbbra is működik! Az oldal célja, hogy a játékosokat egybegyűjtse és támogassa magyar TrackMania-t. A friss játékosoknak pedig, hatalmas segítség, hiszen, ha bármi kérdésük van, hozzánk tudnak fordulni.

A szerkesztőség tagjai mind öreg rókák már, ami a játékot illeti. Minimum 5 éve vannak benne a közösség vérkeringésében, így biztosak lehettek benne, hogy nem egy újonc gárda írogat itt Nektek ;)! Raceking, Aquilla vagy éppen Pedro neve ismerős lehet a régi oldalról! 

Pedro (Szerkesztő: TMHU)
Cami (Szerkesztő: TMHU) 
Aquilla (Szerkesztő: TMHU, Esportmilla)
Krisztian (Szerkesztő: TMHU)
yepp (raceking) (Szerkesztő: TMHU)
Spetyka95 (Szerkesztő: TMHU)


A szerkesztőket a játékban is könnyen megtalálhatjátok, a nevük mögött egy tmhu utótag van.

Ti is szerkeszthetitek a TMHU-t!

Bármi érdekes, hasznos vagy szórakoztató ötleted, anyagod van, azt küldd el nekünk és, ha tényleg jó, akkor megjelentetjük az oldalon. Az ötleteket, cikkeket a fórum “Nyílvános szerkesztőség” topikjában tudjátok leírni!