Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Ranklista?

Létrehozva: 2011. december 27. Létrehozta: arthur877 Kategória: TM 13 hozzászólás

Érdekelne, hogy honnan frissíti az oldal a TMUF ranklistáját, mert ez a mai sztem közel egy éves is van...

Ja!
arthur877 április 5. 07:08 226 hozzászólás 1503.
Válasz AdemHUN1985 #11. hozzászólására
Sziasztok !
A játék mi alapján osztja az online LP pontokat?
Hiába megyek másféle szerverekre, mindig +0.00 LP ír ki eredményemtől függetlenül.
Nézd meg mielött bemész a szeróra, hogy mi a limitje? A 0-50.000 szerveren nem fogsz kapni pontot, ha neked már ettől több van! Mindig olyanra menj, aminek a felső határa magasabb mint a Te éppen aktuális pontjaid száma!
AdemHUN1985 április 4. 21:26 1 hozzászólás 20162.
Sziasztok !
A játék mi alapján osztja az online LP pontokat?
Hiába megyek másféle szerverekre, mindig +0.00 LP ír ki eredményemtől függetlenül.
Jasy január 3. 17:42 541 hozzászólás 694.
Válasz zsolt0218 #9. hozzászólására
Ok köszönöm a választ!
Tehát ha megveszem a Trackmania United-ed cd-n akkor ugyanígy lehet játszan mint most?
A szünet 5 verseny után is megszünik?
Akkor nem fog 5 verseny után ledobni a szerverről, ha Uniteded van. Azzal korlátlanul játszhatsz.
zsolt0218 január 3. 15:16 2 hozzászólás 15440.
Válasz arthur877 #8. hozzászólására
A Trackmania United a fizetős verzió, de itt minden környezetben tudsz menni, a Nationals Forever pedig az ingyenes kiadás, de itt csak a Stadium környezetben épűlt pályákon lehet versenyezni.
Vannak egyéb apró eltérések is még, mint az ingyenesben a többiek nem látják a Te kocsidat csak sima StadiumCar-nak bármit is raksz be, nem lehet fotó az avatárod, a dudát sem tudod megosztani, stb...
Minden országnak van ranklistája, azon belűl nálunk például még le van bontva még Megyei listára is, mert mi "nagyhatalom" voltunk/vagyunk a játékban...
http://tm.maniazones.com/?module=leagues&pathid=318
Ok köszönöm a választ!
Tehát ha megveszem a Trackmania United-ed cd-n akkor ugyanígy lehet játszan mint most?
A szünet 5 verseny után is megszünik?
Válasz zsolt0218 #7. hozzászólására
Sziasztok!

Mi a különbség a Trackmania United és a Nations forever között?

És hogyan alakulnak,változnak az Országok illetve a megyék rangsorai?

Köszönettl Zsolt
A Trackmania United a fizetős verzió, de itt minden környezetben tudsz menni, a Nationals Forever pedig az ingyenes kiadás, de itt csak a Stadium környezetben épűlt pályákon lehet versenyezni.
Vannak egyéb apró eltérések is még, mint az ingyenesben a többiek nem látják a Te kocsidat csak sima StadiumCar-nak bármit is raksz be, nem lehet fotó az avatárod, a dudát sem tudod megosztani, stb...
Minden országnak van ranklistája, azon belűl nálunk például még le van bontva még Megyei listára is, mert mi "nagyhatalom" voltunk/vagyunk a játékban...
http://tm.maniazones.com/?module=leagues&pathid=318
zsolt0218 január 3. 13:38 2 hozzászólás 15440.
Sziasztok!

Mi a különbség a Trackmania United és a Nations forever között?

És hogyan alakulnak,változnak az Országok illetve a megyék rangsorai?

Köszönettl Zsolt
Jasy 2011. december 31. 541 hozzászólás 694.
Válasz Mandula #5. hozzászólására
De én nem vagyok rajta :vigyor: pedig talán 1 éve még én is játszottam
Jééééééé egy Mandula. :)
Mandula 2011. december 29. 266 hozzászólás 1315.
De én nem vagyok rajta :vigyor: pedig talán 1 éve még én is játszottam
HCT_Hei_Papa 2011. december 29. 78 hozzászólás 3076.
Pedig esküszöm hogy a múlthéten jó volt.....
Jasy 2011. december 29. 541 hozzászólás 694.
Valszeg valmi kisebb bug a lekérdező progiban.
arthur877 2011. december 28. 226 hozzászólás 1503.
Válasz HCT_Hei_Papa #1. hozzászólására
Nincs 1 éves,csak pár hetes!Én innen szoktam nézni:
http://en.tm-ladder.com/318_0_20_0_multi.php
Mester nem játszik lassan egy éve, Kaj szintén nincs az első helyen(főleg nem zöld-fehérben) szintén iszonyat ideje, Fabia nem ment 90 alá ezer éve, viszont Jasy már régóta a magyar első 95.000 feletti ponttal...
Ez pedig iszonyat régi lista, és ráadásul nem is frissűlt ma reggelre ahogy kellene...
HCT_Hei_Papa 2011. december 27. 78 hozzászólás 3076.
Nincs 1 éves,csak pár hetes!Én innen szoktam nézni:
http://en.tm-ladder.com/318_0_20_0_multi.php