Másodszor, gondolom menő itt új szerver esetén új topikot nyitni,ezért én is szerencsét próbálok,hátha. ;)
Szóval tegnap indítottam egy Deathmatch szervert, ami persze Only Steames, csak olyan problémám van, hogy nemigazán van még kereslet rá. Gondoltam rá,hogy halott ötlet, mert az 1.6ot a nonsteamesek uralják(persze vannak kivétel szerverek), de én ezen szeretnék változtatni, ezért szerencsét próbáltam.
Amit a szerverről tudni kell:
Nagyon minimális amx van rajta, jelenlegi pluginok:
-Mindenkinek mikulás sapi(Ct-kék, Terror-Piros)
-Whsokat szívató plugin(néha megjelenik 1-1 embernek tűnő valami a falban :D
-Chat és admin parancs logolása
-Saját készítésű univerzális menü
Ezek mellett 6 állandó bot van fennt, ha feljön egy játékos, egy bot lemegy.
24 slotos+8 slot az adminoknak és azoknak akik megérdemlik ;)
Teljesen játékos barát szerver, a botok skilljei 1-100-as listán 90-esek, de 1-2 célzási opciót megerősítettem, míg a kempelési idejüket csökkentettem.
A szerver IP: 94.199.178.234:27160
www.gametracker.com/server_info/94.199.178.234:27160
Mivel nincsenek még sokan a szerveren, ezért ingyenes adminfelvétel van annak, aki elmúlt 16 éves, de még nem múlt el 60.
Nagyjából ennyi, köszi, hogy elolvastad.
hát sok értelmes hozzászólást én se láttam syabolcstól , csak az off meg ezeknek a dögöknek a ki rakása megy neki , ő erre vadászik hogy mikor , hol lehet offolni meg trollkodni.. nyau!
ui.: töröld magad.
hát sok értelmes hozzászólást én se láttam syabolcstól , csak az off meg ezeknek a dögöknek a ki rakása megy neki , ő erre vadászik hogy mikor , hol lehet offolni meg trollkodni.. nyau!
ui.: töröld magad.
te még "gézukát" plusz "killerpistit" is alázód, de ezzel a megnyilvánulással körülbelül, synhosting.eu hírnevét járatod le...
ui.: neked az általánost javaslom újra kijárni : /
Szabolcs geci ülj már meg a seggeden és ilyen macska szar szokásaid fejezdbe mert már kurvára de elegünk van belőled de majd HA LANRA ELJÖSSZ ÉS PÁR GYEREK MEG UNJA A POFÁDAT JÓL SZÁJBA FOG BASZKODNI! KA!KA!
Az már a ti problémátok, ha egy mondatot nem bírtok értelmezni, javaslom a 8. osztály újrajárását.
De ha valakinek igénye van rá,akkor természetesen személyesen is elmagyarázom neki,ha tényleg nem fogja fel.
te még "gézukát" plusz "killerpistit" is alázód, de ezzel a megnyilvánulással körülbelül, synhosting.eu hírnevét járatod le...
ui.: neked az általánost javaslom újra kijárni : /
Az már a ti problémátok, ha egy mondatot nem bírtok értelmezni, javaslom a 8. osztály újrajárását.
De ha valakinek igénye van rá,akkor természetesen személyesen is elmagyarázom neki,ha tényleg nem fogja fel.
"Másodszor, gondolom menő itt új szerver esetén új topikot nyitni,ezért én is szerencsét próbálok,hátha. ;)"
Nem értitek az iróniát...
Imádom az ilyen építő jellegű hozzászólásokat, de azért megnézném ti hogyan hirdetnétek egy szervert.
Jah nincs pénz bérlésre? Bocsi, sehogy :/
szerintem ténylegesen ekkora ny*morék vagy, hogy azt hitted ez "menő" dolog.
persze, most hogy offoltak téged, jól akarsz kijönni, de hát ez nem fog menni!
pár dolog amit kiemelnék:
Másodszor, gondolom menő itt új szerver esetén új topikot nyitni...
RastafaRi
rastafari@synhosting.eu
slat-team.eu
steamcommunity.com/id/sztarvagyok
AZ IGEEEN ÖCSÉÉÉÉÉÉÉÉÉM!
++++
Amúgy 32 slotos DM? Most ez komoly ? :omg:
A pluginokról nem is beszélek...
pár dolog amit kiemelnék:
Másodszor, gondolom menő itt új szerver esetén új topikot nyitni...
RastafaRi
rastafari@synhosting.eu
slat-team.eu
steamcommunity.com/id/sztarvagyok
I'M AWESOME nevű játékos csalt a szerveren. Demo megvan róla, szerintem egy hbl-t érdemel. Ketten voltunk a szerveren, és én állítólag aimoztam. 3-4 kör után érdekesen fragelni kezdett, kiálltam spectatorba, kb 3 killig tudtam venni, mert utána afkzott 3 percig, és disconnectelt.