Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

olyan problémám van hogy állandóan nézőnek dob ki

Létrehozva: január 2. 18:47 Létrehozta: marko2828 Kategória: TM 8 hozzászólás

sziasztok valaki elmondaná hogy miért dob ki állandóan nézőek úgy 2-3 futam után ? és utána bármely szerverre szeretnék felmenni nem enged mindig nézőnek dob ki :/ valaki ötlet?

marko2828 január 5. 16:32 4 hozzászólás 11588.
úúúú basszus ez nekem fájt xDDD.. hát köszönöm szépen a kioktatást (: (nekem valahogy máshogy rémlett,
de akkor rosszul emlékeztem :D látszodik hogy 2 évig szüneteltettem .
Kroy január 4. 23:59 25 hozzászólás 5564.
Ami a név alatt van, azok nem a pontjaid, hanem a ranglista helyezésed. Ahogy nő a pontjaid száma, az úgy csökken :kacsint:
marko2828 január 4. 19:51 4 hozzászólás 11588.
de nekem az a gondom hogy minden futamban ha szerzek pontot azt nem hozzáadja hanem eltünik :/
(vagyis nemtom én arra pontra gondolok ami a nevem alatt jelenik meg ha vége az éppen futó futamnak)
mert én még régen jászottam, aztán abbahagytam és most megint játszok és nekem régről úgy rémlett hogy felfelé mentek a pontok nem lefelé :/.
vudu január 4. 11:57 22 hozzászólás 6016.
Válasz marko2828 #3. hozzászólására
ja meg még annyi hogy az normális hogy nem felfelé hanem lefelé megy a pontom ? :/
Vasárnap hajnalban mindenkitől vonnak le pontokat és ha kevesebbet szerzel, mint amennyit levonnak, akkor egyre kevesebb lesz!
vudu január 4. 11:52 22 hozzászólás 6016.
Megpróbáltam röviden összefoglalni, hogy mi is a z a freezone.
A honlapunkon ez leírtam http://www.mypeople.hu/faq.php?cat_id=2 ezt olvasd el és talán segít egy kicsit megérteni! :)
marko2828 január 3. 19:38 4 hozzászólás 11588.
ja meg még annyi hogy az normális hogy nem felfelé hanem lefelé megy a pontom ? :/
marko2828 január 3. 19:36 4 hozzászólás 11588.
és azt honnan töltsem le?
Csak a freezone-on tudsz menni. Ez az Ubisoft ötlete volt.