Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Allstars

Létrehozva: 2010. május 4. Létrehozta: Lewi Kategória: CS 47 hozzászólás

Sziasztok!
itt az uj Allstars server!
84.2.34.135:27045 Allstars pub

ismét egy remek serveren játszhatunk amihez honlap is tartozik
http://www.allstars.ucoz.de

gyertek,és játszunk

stelar március 24. 16:45 8145 hozzászólás 7.
Válasz -fuckR- #46. hozzászólására
nem az alltars-ról irtam te buta
igaz végülis egy allstars topicban, ahol az új szerver ip címéről írnak, ott teljesen egyértelmű, hogy nem arról írsz a ,,Nem is megy a szerver" hozzászólásoddal. Te tényleg 1 autista vagy
Nem annak van nagy hatalma,aki irányítani tudja a történéseket,hanem annak,akire nem hatnak...
-fuckR- március 24. 16:05 113 hozzászólás 2503.
Válasz dVrr__- #43. hozzászólására
2010. máj. 4.!
nem az alltars-ról irtam te buta
Válasz ViBE #44. hozzászólására
az ABC már megyeget neki, viszont a számok még nem. na majd mikor az időt fogja tanulni...
jólvan miszter aszan
ViBE március 24. 15:35 2940 hozzászólás 71.
Válasz dVrr__- #43. hozzászólására
2010. máj. 4.!
az ABC már megyeget neki, viszont a számok még nem. na majd mikor az időt fogja tanulni...
Beginner? Hülye vagy? Én lenni ADVANCED!
dVrr__- március 24. 15:28 737 hozzászólás 495.
Válasz -fuckR- #42. hozzászólására
nem is megy a szerver xD
2010. máj. 4.!
-fuckR- március 24. 15:10 113 hozzászólás 2503.
nem is megy a szerver xD
kazi_ március 24. 14:39 346 hozzászólás 1058.
nyan-nyan......:DDD
Stanci március 24. 12:47 1 hozzászólás 20138.
^.::[R][S]::.^ Fun and War szerverre gyertek sokan nagyon jó szerver!!! ;) PLSSSS*.* :)
IP:94.199.183.54:27000
http://rsclan.ucoz.hu/?lLzplj

TGF: ON!!!!!!!!!!!!!! :D
-EDEM- 2010. május 28. 2459 hozzászólás 98.
Válasz cassidy2 #23. hozzászólására
88.151.101.57:27056
ez az uj szerver ip. majdnem az egész csapat lecserélődött, normális adminokkal, igyekszünk, h csalók nélkül =)
[All$tar$]
biztos szakemberek az adminok:)))
Soha nem próbálok semmit se kétszer, soha nem állok szembe a fénnyel, Nem én leszek ki a szarban majd térdel!
-ako- 2010. május 28. 2446 hozzászólás 99.
Válasz ForzaaaaHHH #30. hozzászólására
ez 1 fosszarsemmi! :D
lszr_ hez csatlakozom az égesz szeró 1 nagy kaki! :DDDD
a teleportálos nekem is a kedvencem :)
amugy miért nem csinájjátok meg h a sima "playerek" is nyomhassanak hangot game közben ugy még szarabb lenne XD gg^^.
már megint beléd kell, hogy kössek:D
adatlapodon olvastam : # Public szerver: [Din4$tY] , EasY Pro
elmondomneked ez a szerver a régi dinaszti, szóval nemvágom veled mivan:d kajak fogyatékos vagy
jo
NS Admin van? mert ha van fel se megyek :S
cassidy2 2010. május 27. 5 hozzászólás 10680.
Válasz ViBE #35. hozzászólására
azt tudom, hogy nem te voltál, na de a kolléga az nagyon esztelen. az volt az az 1 próba.
kár, hogy így mutatják be a klánt és a szervert a jobb playerek előtt..
az a baj, hogy ezzel nem tudok mit tenni hiába akarok.. na de mindegy is -.-
ViBE 2010. május 27. 2940 hozzászólás 71.
Válasz cassidy2 #34. hozzászólására
sajnálom, biztos nem én voltam. én inkább nem bannolok (főleg steamest nem), v biztosra megyek, mert aztán engem fognak szapulni. :S
dehát te tudod
egy próbát megért :)

azt tudom, hogy nem te voltál, na de a kolléga az nagyon esztelen. az volt az az 1 próba.
Válasz ViBE #33. hozzászólására
Őőő ez a beharangozott új IP-s szerveren volt....
kick és ban, nem permanent. sőt, még te is fent voltál. ezek után?? -.-
sajnálom, biztos nem én voltam. én inkább nem bannolok (főleg steamest nem), v biztosra megyek, mert aztán engem fognak szapulni. :S
dehát te tudod
egy próbát megért :)

Válasz cassidy2 #32. hozzászólására
mi tagok nemnagyon szólunk bele hogy mi van a szerveren. nem a komoly játékért megyünk oda, hanem inkább funolni..
az adminokkal én nemtudok mitcsinálni, annyi biztos h tényleg kevés admin van aki megnézi és meggondolja kit bannol ki és miért, és kit nem, hiába kiabálják rá a playerek h whs vagy mittudomén..
sajnos a régi véleményeket nem nagyon lehet megváltoztatni, akit egyszer kibannoltunk és nem csalt, az biztos h jót nemnagyon fog rólunk mondani :S:D
csak azért raktam fel az uj ip-t, mert én szeretek ott játszani és remélem mások is szeretnek, nem azért hogy legyen min veszekedni.
de azért ViBE szeretnélek egyszer látni a szerveren, hátha már más lenne a gondolkodásod róla :)
Őőő ez a beharangozott új IP-s szerveren volt....
kick és ban, nem permanent. sőt, még te is fent voltál. ezek után?? -.-
Válasz ViBE #28. hozzászólására
tehát, ha valamivel jobb vagyok az már ban?? azt hiszem gond van a felfogásoddal. hogy nem mindeni? nézz vissza itt pár hozzászólást akkor. érdekes, hogy a múltkori témában is volt bőven pár "nem mindenki", aki megjegyezte, hogy szimplán ban. nem baj, szerencsére van pár jobb pub, ahol az adminok még gondolkodnak is.
mi tagok nemnagyon szólunk bele hogy mi van a szerveren. nem a komoly játékért megyünk oda, hanem inkább funolni..
az adminokkal én nemtudok mitcsinálni, annyi biztos h tényleg kevés admin van aki megnézi és meggondolja kit bannol ki és miért, és kit nem, hiába kiabálják rá a playerek h whs vagy mittudomén..
sajnos a régi véleményeket nem nagyon lehet megváltoztatni, akit egyszer kibannoltunk és nem csalt, az biztos h jót nemnagyon fog rólunk mondani :S:D
csak azért raktam fel az uj ip-t, mert én szeretek ott játszani és remélem mások is szeretnek, nem azért hogy legyen min veszekedni.
de azért ViBE szeretnélek egyszer látni a szerveren, hátha már más lenne a gondolkodásod róla :)
TRONONE 2010. május 27. 391 hozzászólás 958.
egész round alatt szól vmi faszság.. :D élvezhető xd
ez 1 fosszarsemmi! :D
lszr_ hez csatlakozom az égesz szeró 1 nagy kaki! :DDDD
a teleportálos nekem is a kedvencem :)
amugy miért nem csinájjátok meg h a sima "playerek" is nyomhassanak hangot game közben ugy még szarabb lenne XD gg^^.
lszr_ 2010. május 27. 890 hozzászólás 401.
hát én 10 perc alatt meguntam, játszani nem igen lehet rajta normálisan
nyomatjátok azokat a kurva hangokat a laggos az ott szaladgál és teleportálgat rövid végéből másik végébe kb
hiába lövöd telibe az embert van, hogy semmi nem történik és vígan szalad tovább

játszhatatlan kb
*DEAD* play hard go OWNED : ki ez az lszr loszar nfaszom noname senki? x22.eSports | POHAR: kodiak nem tur igy mint lszr nemcsalsz.ro : Najo loszar szerettem veled jatszani! de most volt eleg takarodjatok innen!
Válasz cassidy2 #27. hozzászólására
nem mindenki panaszkodik.. pedig minden nap jó páran megfordulnak a szerveren :) dehát akinek nemtetszik ne jöjjön, aki meg szereti ugyis jönni fog :)
tehát, ha valamivel jobb vagyok az már ban?? azt hiszem gond van a felfogásoddal. hogy nem mindeni? nézz vissza itt pár hozzászólást akkor. érdekes, hogy a múltkori témában is volt bőven pár "nem mindenki", aki megjegyezte, hogy szimplán ban. nem baj, szerencsére van pár jobb pub, ahol az adminok még gondolkodnak is.
nem mindenki panaszkodik.. pedig minden nap jó páran megfordulnak a szerveren :) dehát akinek nemtetszik ne jöjjön, aki meg szereti ugyis jönni fog :)
Válasz ._Fury #25. hozzászólására
Nyugi pajtiiiii FEEL THE VIBE ! :D Amúgy kb .
i feel it :D
._Fury 2010. május 26. 1176 hozzászólás 290.
Válasz ViBE #24. hozzászólására
MI???? na a faszlámaságnak is van határa! felejtős a szerveretek. sötét adminokkal?? viccelsz? ha jobban játszok az rush és ha az admin egyik "barátja" kurva anyáz le akkor alapból kibannoltok, mert le tudtam lőni?? normálisak vagytok???
Nyugi pajtiiiii FEEL THE VIBE ! :D Amúgy kb .
Sokan élnek kik meghalhatnának, s sokan meghaltak, kik még élhetnének...
ViBE 2010. május 26. 2940 hozzászólás 71.
MI???? na a faszlámaságnak is van határa! felejtős a szerveretek. sötét adminokkal?? viccelsz? ha jobban játszok az rush és ha az admin egyik "barátja" kurva anyáz le akkor alapból kibannoltok, mert le tudtam lőni?? normálisak vagytok???
cassidy2 2010. május 26. 5 hozzászólás 10680.
88.151.101.57:27056
ez az uj szerver ip. majdnem az egész csapat lecserélődött, normális adminokkal, igyekszünk, h csalók nélkül =)
[All$tar$]
pff..:S
Donnie 2010. május 8. 133 hozzászólás 2205.
ma csak 15 perc alatt 5x bannoltak 5 különböző névvel .....
-m0kus- 2010. május 8. 1672 hozzászólás 182.
Válasz bikicunaj #13. hozzászólására
Jogi utra :D:D:D mit érnének vele ?:D
példát kellene statuálni, és ezzel el is menne a többi névlopó kedve a hasonló akcióktól!
A lét maga a tudat. Ha megiszod a lét, elmegy a tudat
Lewi 2010. május 8. 347 hozzászólás 1050.
Válasz ArMaDa_is_back_ #18. hozzászólására
Ez aztán közérdekű közlemény , oldalon olvasható valami dinasty pub szeró , képzeljétek , nekik annál jobbat kellett csinálniuk. Micsoda küldetés.DDD
Ja és persze allszar dizel meg a többi ne hagyja már szó nélkül hogy lenyulták a nevüket :DD
én nem vagyok allstars os én csak hirdetem ha bajotok van velük öket keressétek ne rajtam verjétek ela port
Ez aztán közérdekű közlemény , oldalon olvasható valami dinasty pub szeró , képzeljétek , nekik annál jobbat kellett csinálniuk. Micsoda küldetés.DDD
Ja és persze allszar dizel meg a többi ne hagyja már szó nélkül hogy lenyulták a nevüket :DD
AMX és egyéb plugin?

BEST!!!XD
dexi 2010. május 7. 1913 hozzászólás 148.
Válasz dan #15. hozzászólására
hello!

Miért áll be a kékhalál miután elindítottam a CS-t?
álljál már le!
azthiszem van 1 helpdesk fórum és azt is tele spameled talán írj több információt és mindneki elolvassa 20-szor csak nemtudjuk ebből kiszűrni.
azért mert kocka vagy és nem birsz várni 1 napot más válaszára nem kell mindent teleírkálni
dan 2010. május 7. 16 hozzászólás 6787.
hello!

Miért áll be a kékhalál miután elindítottam a CS-t?
vaniria 2010. május 7. 1025 hozzászólás 333.
Válasz bikicunaj #13. hozzászólására
Az irónia szó jelentését meg megtalálod a magyar értelmező kéziszótárban
cheer
Válasz -m0kus- #11. hozzászólására
hát én a méltán híres all-star helyében ezt bizony nem hagynám megtorlás nélkül.. mindenképp jogi utakra terelném az ügyet!
Válasz -m0kus- #11. hozzászólására
hát én a méltán híres all-star helyében ezt bizony nem hagynám megtorlás nélkül.. mindenképp jogi utakra terelném az ügyet!
Jogi utakra nem kéne,ez mégis csak 1 játék ..xD
A sarlót, és kalapácsot felváltja a fagyi, és a galamb. Aki nem nyal, repül.
-m0kus- 2010. május 7. 1672 hozzászólás 182.
Válasz bikicunaj #8. hozzászólására
Ez szép és jó csak 1 baj van kár hogy lopjátok az igazi allstar tea nevét:) www.all-star.atw.hu
A lét maga a tudat. Ha megiszod a lét, elmegy a tudat
Válasz Donnie #5. hozzászólására
Igazi nagy noob szerver...
Adminok akkora retardáltak , hogy olyat else lehet képzelni... fejbe lövöd és már egyből kapod a bannt
Szánalmas lowok mind...
Ez igy igaz,az adminok között van 13-14 éves is szal már eleve szánalom ..:S
A sarlót, és kalapácsot felváltja a fagyi, és a galamb. Aki nem nyal, repül.
Még jo hogy bannolva vagyok ;D
Ez szép és jó csak 1 baj van kár hogy lopjátok az igazi allstar tea nevét:) www.all-star.atw.hu
tw1sted 2010. május 7. 760 hozzászólás 471.
innen bannolva vagyok
jN.- 2010. május 7. 439 hozzászólás 848.
Remélem van rajta amx meg sok plugin :$ xxxxxxxxxxxxxxDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
P L A Z M A : 09 es accal nem lehet így játszani!
Donnie 2010. május 7. 133 hozzászólás 2205.
Igazi nagy noob szerver...
Adminok akkora retardáltak , hogy olyat else lehet képzelni... fejbe lövöd és már egyből kapod a bannt
Szánalmas lowok mind...
tuJu 2010. május 5. 2830 hozzászólás 74.
gl
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
REQUAL 2010. május 5. 982 hozzászólás 353.
Válasz dexi #2. hozzászólására
jajjjj dejóóóóóó eddigse volt elég pub.
++
Érdekel ? [] IGEN [X] NEM
dexi 2010. május 5. 1913 hozzászólás 148.
jajjjj dejóóóóóó eddigse volt elég pub.
-PLANE- 2010. május 5. 727 hozzászólás 502.
FUTUNk
boe:az én whmnak és aimomnak az aeq sem jelent gondot:S