Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Map készítés , Gondok , Stadium átváltása!

Létrehozva: 2010. június 22. Létrehozta: xzel Kategória: TM 23 hozzászólás

Map gondok ...

KBjunior 2010. szeptember 20. 33 hozzászólás 4866.
Nekem Windows 7-esem van és ott ide kell.
c:\Users\KBjunior\Documents\TrackMania\Skins\Any\Advertisement\
Bár a dokumnetumok mappa minden Windowsban ugyan az. =)
.jpg formátum müködik az biztos :)

u.i.: Azért írtam ide, mert hátha mást is érdekel! :)
SziLLeee96 2010. szeptember 20. 124 hozzászólás 2314.
Jasy ha letudnád nekem írni , akkor pls PM -be :) köszi
SziLLeee96 2010. szeptember 20. 124 hozzászólás 2314.
és ha már ezt így leírtátok , akkor most hova kell betenni a képet hogy a TM-be betudjam rakni "nyilak" helyett?
Jasy 2010. szeptember 20. 541 hozzászólás 694.
Válasz KBjunior #19. hozzászólására
Na jó kipróbáltam és működik. Azt hittem hogy csak .dds formátumot lehet neki beilleszteni, de kiderült hogy nem! köszönöm mindenkinek segítséget! :)
Nincs mit. Mi örülünk, hogy megoldódott a problémád. :D
KBjunior 2010. szeptember 19. 33 hozzászólás 4866.
Válasz Jasy #17. hozzászólására
Én most kipróbáltam ezt a kép berakást fogtam egy sima jpg képet és beraktam. Semmi gond nem volt vele.
Azt hogy érted hogy átkonvertáltad a TM-vel? Szerintem próbáld az eredeti képpel, jpg vagy png formában.
Csak egy 5let...
Na jó kipróbáltam és működik. Azt hittem hogy csak .dds formátumot lehet neki beilleszteni, de kiderült hogy nem! köszönöm mindenkinek segítséget! :)
KBjunior 2010. szeptember 19. 33 hozzászólás 4866.
Ugy értem, hogy elméletileg .dds formátumot kell berakni neki, és a jpg-t konvertálom át ddsre. A konvertálást meg tartalmaz a TM is a sugóban van benne.
Jasy 2010. szeptember 19. 541 hozzászólás 694.
Válasz KBjunior #14. hozzászólására
Sziasztok!

Nekem egy olyan gondom lenne, hogy csináltam már jó pár pályát és most jutottam el oda, hogy szeretnék ezekre a kivetítőkre képeket berakni. Nos, megcsináltam a képet, átkonvertáltattam a TM-el és a játékban csak a képnek a fele jelenik meg és nem tudom miért.

Itt a link hogy mire is gondolok pontosan:
http://kbjunior.uw.hu/problema.jpg

Az érdekesség kedvéért meg csináltam a procedurát egy másik képpel is az meg jó.
http://kbjunior.uw.hu/problema2.jpg

Próbálgattam még a képek beillesztését, de az összes többinél jelentkezett a hiba.
Remélem tud valaki segíteni, mert ugyan nem nagy probléma de a pályán nagyot tud dobni szerintem.
Előre is köszi a segítségeteket! Üdvözlettel KBjunior! =)
Én most kipróbáltam ezt a kép berakást fogtam egy sima jpg képet és beraktam. Semmi gond nem volt vele.
Azt hogy érted hogy átkonvertáltad a TM-vel? Szerintem próbáld az eredeti képpel, jpg vagy png formában.
Csak egy 5let...
KBjunior 2010. szeptember 18. 33 hozzászólás 4866.
Válasz raceking #15. hozzászólására
hát ha két ugyanolyan képpel csináltad, ami ugyanakkora, ugyolyan formátumú, akkor attól a pár pixel eltéréstől szerintem nem lehetne baja.
Fogalmam sincs mit csinálhatok rosszul, de szerintem nem a pixel miatt csinálja ezt, de akkor meg mi miatt, azt nem tudom.
raceking 2010. szeptember 17. 523 hozzászólás 712.
Válasz KBjunior #14. hozzászólására
Sziasztok!

Nekem egy olyan gondom lenne, hogy csináltam már jó pár pályát és most jutottam el oda, hogy szeretnék ezekre a kivetítőkre képeket berakni. Nos, megcsináltam a képet, átkonvertáltattam a TM-el és a játékban csak a képnek a fele jelenik meg és nem tudom miért.

Az érdekesség kedvéért meg csináltam a procedurát egy másik képpel is az meg jó.

Próbálgattam még a képek beillesztését, de az összes többinél jelentkezett a hiba.
Remélem tud valaki segíteni, mert ugyan nem nagy probléma de a pályán nagyot tud dobni szerintem.
hát ha két ugyanolyan képpel csináltad, ami ugyanakkora, ugyolyan formátumú, akkor attól a pár pixel eltéréstől szerintem nem lehetne baja.
yeppsoftware.com
KBjunior 2010. szeptember 17. 33 hozzászólás 4866.
Sziasztok!

Jasy 2010. június 29. 541 hozzászólás 694.
Válasz arthur877 #11. hozzászólására
Nekem volt szerencsém olyan bugos mappal találkozni a régi lol minin, ahol szemben a lup rácsán hajtottam be a célba, így az idő töredéke volt a többiekének, asszem 5 sec...?
Nemrég láttam a mentéseimben. Nem is tudtam, hogy mindent elment a gépem!
Akár milyen pályán mész akármilyen szerveren vagy csak offline-ban a Replays/Autosave-ba mindig elmenti a legjobb idődet arról a mapról. Ahány file van ott annyi pályán mentél már eddig. Nekem most csak 3210 replay van ott. De azt is vedd figyelembe, hogy ha több accod van :) akkor ha ugyanazon a pályán mész mindkettővel akkor 2 replayt ment el ide :D
.anf. 2010. június 24. 74 hozzászólás 3175.
dtb lol minin volt:D mini lol bitch volt a neve a mapnak amit én mondok
arthur877 2010. június 24. 226 hozzászólás 1503.
Nekem volt szerencsém olyan bugos mappal találkozni a régi lol minin, ahol szemben a lup rácsán hajtottam be a célba, így az idő töredéke volt a többiekének, asszem 5 sec...?
Nemrég láttam a mentéseimben. Nem is tudtam, hogy mindent elment a gépem!
.anf. 2010. június 23. 74 hozzászólás 3175.
Válasz ozone.newline #9. hozzászólására
Az lehetséges, csak vajon milyen szűrési szisztémát használ? Mert attól, hogy nagyon jó az idő még nem feltétlen beszélhetünk csalásról. Nem lehet viszonyítási alap a hitelesítési idő sem... Ehhez, hogy megértsük gondolom ismerni kellene az alkalmazható csalásokat és azok mibenlétét. Olyat láttam, - nem is tudom kitől :) - hogy megy egy kört, aztan felgyorsítva lenyomja ismét... Itt gondolom a CP-k közötti időkből lehet következtetni... De nagyon nem vágom ezt a területet.
egyszer egy lol szerveren volt egy map amit 4 mp alatt meg lehetett csinálni, és mindig csak a 6 mp feletti idők maradtak meg dediben. sztem mindent töröl
Válasz .anf. #8. hozzászólására
úgy tudom hogy a dedi 6 másodperc alatt automatikusan törli
Az lehetséges, csak vajon milyen szűrési szisztémát használ? Mert attól, hogy nagyon jó az idő még nem feltétlen beszélhetünk csalásról. Nem lehet viszonyítási alap a hitelesítési idő sem... Ehhez, hogy megértsük gondolom ismerni kellene az alkalmazható csalásokat és azok mibenlétét. Olyat láttam, - nem is tudom kitől :) - hogy megy egy kört, aztan felgyorsítva lenyomja ismét... Itt gondolom a CP-k közötti időkből lehet következtetni... De nagyon nem vágom ezt a területet.
aloha
.anf. 2010. június 23. 74 hozzászólás 3175.
Válasz ozone.newline #7. hozzászólására
Nem, annak egy eü biztosítás kell,mert minimum eltörjük a kezét :) bár funból más a dolog, csak, hogy ne bántsak meg senkit :))

Jut eszembe. Lenne egy kérdésem, ami csalással kapcsolatos. Én egy az egyben még nem láttam ilyet, de localban már feltünt pár érdekes idő. Van olyan eset, amikor gondolom ezt valami programhiba, vagy valami netlag okozza a játékos akaratán kívül. Viszont mi van akkor, ha valaki valóban csal. Az így elért ideje rögzítve lesz a locban, és gondolom a dediben is. Ezt a dediben hogy szűrik? Sehogy? Mert lokal a szerver gondja, de azt lehet törölni. De a dedivel mit lehet kezdeni? Vagy eleve kicsi a csalásra való lehetőség mostanára? Ezügyben tud valaki valamit?
úgy tudom hogy a dedi 6 másodperc alatt automatikusan törli
Nem, annak egy eü biztosítás kell,mert minimum eltörjük a kezét :) bár funból más a dolog, csak, hogy ne bántsak meg senkit :))

Jut eszembe. Lenne egy kérdésem, ami csalással kapcsolatos. Én egy az egyben még nem láttam ilyet, de localban már feltünt pár érdekes idő. Van olyan eset, amikor gondolom ezt valami programhiba, vagy valami netlag okozza a játékos akaratán kívül. Viszont mi van akkor, ha valaki valóban csal. Az így elért ideje rögzítve lesz a locban, és gondolom a dediben is. Ezt a dediben hogy szűrik? Sehogy? Mert lokal a szerver gondja, de azt lehet törölni. De a dedivel mit lehet kezdeni? Vagy eleve kicsi a csalásra való lehetőség mostanára? Ezügyben tud valaki valamit?
aloha
Arkun 2010. június 23. 323 hozzászólás 1118.
ezt gondolom egy videóban láttad, vagy egy GPS ben. úgy csinálják hogy megépítik a mapot majd mennek rajta, és felveszik a szellemet. Ezután a szellemet beimportálják egy másik pályába, amin már van fal. de a szellem át megy rajta... élesben ilyet nem hiszem hogy lehet csinálni...
Zsír
ilyet én is láttam.
ez egy hack, úgyis mondhatnánk cheat. ehhez külöm progi kell.
{CRD}Aquilla
Válasz xzel #3. hozzászólására
Olyanra gondolok hogy akármin pl egy ugratón vagy valami vagy nemtom! Azt hogy lehet megcsinálni? ( Nem csak visszajátszás trükkbe hanem h ha játszom a mapot átmegyek rajta?? ) A te videodba csak a visszajátszás van benne nem?
hát ilyet én sem láttam még... az a trükk, amit RK ír a legvalószínűbb... abban az esetbe, egy olyan skint-kell csinálni az autónak. De ennek lehet az a veszélye, hogy nem tölt be... akkor csak egy kocsi fog ott állni.
aloha
xzel 2010. június 23. 16 hozzászólás 6790.
Olyanra gondolok hogy akármin pl egy ugratón vagy valami vagy nemtom! Azt hogy lehet megcsinálni? ( Nem csak visszajátszás trükkbe hanem h ha játszom a mapot átmegyek rajta?? ) A te videodba csak a visszajátszás van benne nem?
raceking 2010. június 22. 523 hozzászólás 712.
trackmkania-ban nincs fal. milyen elemre gondolsz amin át lehet menni? vagy az összesre? esetleg arra tudok gondolni, hogy betettek egy autómodellt visszajátszásból, aminek ugyanolyan alakja volt és egyhelyben állt a visszajátszásban, és akkor ugye azon át lehet meni.
yeppsoftware.com
xzel 2010. június 22. 16 hozzászólás 6790.
Csá! Hogy kell saját mapra olyat csinálni hogy átmegyek a falon? Én láttam olyan mapot ahol átmentem a falon! Csodálkoztam is de azt mondták hogy meg lehet csinálni saját mapra? Please Help!! Bye Bye