Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

NDC 2010

Létrehozva: 2010. augusztus 4. Létrehozta: tmhu.Vill Kategória: TM 55 hozzászólás

A 2010-es Nations Dirt Cupon mind résztvevői, mind látogatói oldalról fontos hír, hogy immár itt is, le lesznek közölve a Kupával kapcsolatos infók, hogy könnyebben tudjunk tájékozódni, értesülni a dolgokról. Nem mellékesen weboldal és/vagy fórum szükséges a nevezéshez.
Első hírként - mint többséggel megszavazott csapatkapitány - szeretnék minden, eddig a csapatban bejutott versenyzőt felszólítani, hogy regisztráljanak az NDC oldalára (aktiváló e-mailes rendszer van), ha még nem tették meg (http://www.nationsdirtcup.com/accueil/index.html), és csatlakozzanak a Magyar csapathoz (My team fül), a jelszó ügyében, írjatok nekem, vagy keressetek fel játékon belül!

.Garfield. 2010. október 12. 1014 hozzászólás 338.
NEWLINE FTW! :DD
!
Gárdonyi OWNED! :DDD
aloha
.Garfield. 2010. október 12. 1014 hozzászólás 338.
egri csillagok kutya fasza ehhez képest XD
!
Én is írtam egy novellát :) /szokás szerint/
aloha
tmhu.Vill 2010. október 12. 652 hozzászólás 541.
Küldtem egy körímélt minden érintettnek a norvégiai időpont megbeszélésével kapcsolatban!
jaja, egyelore viszont szervergondom van... rajta vagyok az ugyon, es probalom mielobb visszahozni a dolgot. remelhetoleg estere mar lesz hol jatszani
aloha
.Garfield. 2010. október 11. 1014 hozzászólás 338.
Nézd. Rajtunk nincs már nyomás. Mi megcsináltuk a célunkat, a legjobb 8ban bent vagyunk.
Norvégokon van most egy hangyaürüléknyi nyomás, mert egyrészt új mapok vannak és nincs sok idő begyakni. Hogy az északiak mennyire működnek csapatként azt nemtudom, de mi jól működünk együtt és simán megnehezíthetjük a dolgukat ha mindenki gyakorol a szabadidejében.
Tehát azt javaslom hogy minden este aki tud az gyakoroljon, mert ezek iszonyat nehéz/szar mapok lettek...
És ugye majd megint a csütörtöki tali jólenne.
!
Jónak jó meccs volt :) De simán tudtuk volna hozni, amit ők tudtak azt mi is tudtuk mind. Most a norvégok ellen majd egy még nagyobb fába vágva a fejszét lehet csekkolni mit tanultunk a tegnapi meccsből :)
aloha
.Garfield. 2010. október 11. 1014 hozzászólás 338.
hát... lehetett volna jobb meccs is a mi szempontunkból XD
!
ha nem talalnatok, akkor az "ozonerelay" felhasznalora keressetek ra, es ugy biztosan mukodik.
aloha
de rá érsz még vele egy jó 60-70évvel... vagy ahogy gondolod :)

Egyeztetve az NDC és a TMTV stuffal, nem lesz hivatalos relay... csak a netgaming.tv-s kozvettes. Itt gswe81 és DeckardCain lesz az angol narrator.

Viszont akinek ez nem jon be, annak nem hivatalosan ott lesz az ozone-relay ... he lesz rajta jelszo, akkor az "usa" lesz!

VASÁRNAP 21:00
aloha
.Garfield. 2010. október 9. 1014 hozzászólás 338.
Megvagyok, élek, nem tűntem el örökre. azt majd később ^^
!
Na jól tele lesz a szeró, a netgaminges stuff 8 fő, (gondolom maximalisan).

A relay a szokasos: Relay NDC - USA vs. HUN

És ne feledjétek, a mai csapattalálkozó sem marad el, csak a héten lesz egy bónusz is!
aloha
prg_csirek 2010. október 6. 94 hozzászólás 2715.
Válasz Funkii #41. hozzászólására
Majd pls írjátok ide ki a szervert meg a relay-t. Láttam a netgaming.tv is ezt a meccset közvetíti :)
Igen, ez azért van, mert a netgaming.tv TM-szekcióját ők TM-TV-nek mondják. :)
Funkii 2010. október 6. 65 hozzászólás 3329.
Majd pls írjátok ide ki a szervert meg a relay-t. Láttam a netgaming.tv is ezt a meccset közvetíti :)
Funkii 2010. október 6. 65 hozzászólás 3329.
Végre akkor meg is tudlak nézni Titeket ha a 21kor lesz !! Sok sikert, hajrá!
tmhu.Vill 2010. október 6. 652 hozzászólás 541.
Válasz ozone.newline #38. hozzászólására
Nos hamarosan itt az idő a csoportunk első komoly ellenfelével való megütközésre, úgyhogy gyakorlás gyakorlás. Illetve ennek apropóján írtam email-t is a további infokkal, azt nézze meg minden érintett.

Előre láthatólag a war Vasárnap 21:00-kor lesz. Angol és Francia kommnetátorral közvetítve a TM-TV-n. De persze lesz relay is.

GoGo
Leszek!
Nos hamarosan itt az idő a csoportunk első komoly ellenfelével való megütközésre, úgyhogy gyakorlás gyakorlás. Illetve ennek apropóján írtam email-t is a további infokkal, azt nézze meg minden érintett.

Előre láthatólag a war Vasárnap 21:00-kor lesz. Angol és Francia kommnetátorral közvetítve a TM-TV-n. De persze lesz relay is.

GoGo
aloha
ozone.newline 2010. szeptember 27. 606 hozzászólás 595.
Nagy grat ismét! Egy mondhatni könnyű meccset tudhatunk vasárnap estével a hátunk mögött a 20:1-es győzelemmel, de ez azt is jelenti hogy ez volt az utolsó ilyen laza meccs. Magyarország mostmár biztosan bekerült a Playoff 8 csapata közé. De még egy meccs hátra van az USA-val a csoportunkban. Erre 2 hét múlva kerül sor és alapos felkészülést igényel. Ha nem győzzük le őket, akkor a playoff-ot kapásból Norvégiával nyitjuk, amit a hozzáértőknek részleteznem sem kell, mennyire brutális verseny lenne. De úgy látom, hogy gyakorlással odafigyeléssel igen sok van a magyar csapatban! Szóval hajrá és csak így tovább!

Hajrá Magyarok!!

KATT A KÉPRE

aloha
.Garfield. 2010. szeptember 23. 1014 hozzászólás 338.
Hozok gumit!
!
ozone.newline 2010. szeptember 23. 606 hozzászólás 595.
A Horvátok ellen Vasárnap 20:00-kor játszunk, a szerver a szokásos, a relay a szokásos: Relay NDC - CRO vs. HUN

Ma pedig csapat találkozó! 8h-tól! Megjelenés öltönyben!
aloha
ozone.newline 2010. szeptember 21. 606 hozzászólás 595.
Első sorban ismét boldogat Grafi :) másodsorban bizony lesz meg nagyobb ellenalas is csirek:) ezert...

A hétvégén horvátország lesz az ellenfelünk, akik után bekeményedik a verseny és bizony nem lesz könnyű dolgunk. Gondolok itt az USA-ra, és utána már bennt a 4 csoport legjobb 8-a között a többiekre. No de elöbb jöjjön az mo. térkép bal alsó sarkában helyet foglaló ország, akiket feltétlenül le kell győzni ehhez!

És hogy erre az alkalom biztosítva legyen, mindenki nézze meg az e-mail-jet és kövesse az utasításokat :)

gLhUn!

aloha
.Garfield. 2010. szeptember 20. 1014 hozzászólás 338.
bocsi elírtam o.o

Köszcsi ^^
!
prg_csirek 2010. szeptember 20. 94 hozzászólás 2715.
Verának igaza van, 0:4 lett. :D Szép meccs volt, de valami azt súgja, lesz ennél nagyobb ellenállás is éles meccsen. :D De arra jó volt, hogy ne tunyuljunk el jövő hétig. :) Gratula!

Boldog szülinapot, Garfield! :D
VerA 2010. szeptember 20. 64 hozzászólás 3366.
Válasz .Garfield. #30. hozzászólására
szépen odapörköltünk az adminoknak :P

ennél szebb szülinapi ajándék számomra nem is lehetett volna :D

NDC Admins vs. HUN 0:4
Öööö, nem 0:4 volt egészen pontosan? Mert én végignéztem és négy mapot láttam, vagy én nem jól néztem?
0:3-tól vagy 0:4-től függetlenül nagyon szép volt és gratulálok a csapatnak!
Neked Garfield boldog szülinapot :), és ha mégis 0:4 volt, akkor még nagyobbat!
*VerA
.Garfield. 2010. szeptember 20. 1014 hozzászólás 338.
szépen odapörköltünk az adminoknak :P

ennél szebb szülinapi ajándék számomra nem is lehetett volna :D

NDC Admins vs. HUN 0:4
!
ozone.newline 2010. szeptember 18. 606 hozzászólás 595.
na mailt nézztek ismét, az admin team egyelőre a úgy fest 22:30-kor játszana, akkor tudnak összeállni, erről kéne nyiatkozni :) Én jeleztem, jó lenne, ha 19-20 közé kerülne a dolog...
aloha
ozone.newline 2010. szeptember 16. 606 hozzászólás 595.
Írtam e-mail-t! Csekkoljátok! Válaszoljatok! (aki még nem tette meg)
aloha
Peti93 2010. szeptember 13. 397 hozzászólás 929.
grat =) csak így tovább ^^
.Garfield. 2010. szeptember 13. 1014 hozzászólás 338.
Válasz ozone.newline #24. hozzászólására
Thx! :)

Előző hozzászólásommal ellentétben az a helyzet, hogy jövő héten nem lesz verseny, pihenő lesz az egész A csoportnak, mivel mi vagyunk egyedűl 4-en a többi 5-el szembe.

De verseny nélkül azért nem maradunk - feltéve ha Ti is úgy gondoljátok - mivel Keyserek azt találták ki, hogy lenne egy önkéntes csapat az osztályunk 4 nemzetének játékosaiból, akik nyomnak egy fun/barátságos war-t az admin teammel. :) ennek a részletei az összebeszélések miatt majd az ndc hivatalos oldalan a forumban lennének kibontva. Szóval regeljetek be bátran, ha még nem tettétek volna meg. Egy pestizs-jkith-justintime-sponge/diablo-valaki a horvátoktol felállást el tudnék képzelni :) ja és az ellenfél admin-team vszin ez lenne: Keyser-Anubis-DeckardCain-Denebstar. Nem lenne rossz :)
juj az csunya lesz :D
!
VerA 2010. szeptember 13. 64 hozzászólás 3366.
Válasz ozone.newline #22. hozzászólására
Szép volt jó volt, a következő verseny a Horvátokkal lesz, jövőhéten. Előre javaslom a mostanihoz hasonló időpontot. Őket követik majd az amerikaiak, akik a legkomolyabb fejtörést okozhatják majd nekünk.

Grat még egyszer csapat!

Hun vs. RSA 20:4
Ott izgultam csemi mögött, nagyon tetszett, jók voltatok, csak így tovább fiuk lányok!
*VerA
ozone.newline 2010. szeptember 13. 606 hozzászólás 595.
Thx! :)

Előző hozzászólásommal ellentétben az a helyzet, hogy jövő héten nem lesz verseny, pihenő lesz az egész A csoportnak, mivel mi vagyunk egyedűl 4-en a többi 5-el szembe.

De verseny nélkül azért nem maradunk - feltéve ha Ti is úgy gondoljátok - mivel Keyserek azt találták ki, hogy lenne egy önkéntes csapat az osztályunk 4 nemzetének játékosaiból, akik nyomnak egy fun/barátságos war-t az admin teammel. :) ennek a részletei az összebeszélések miatt majd az ndc hivatalos oldalan a forumban lennének kibontva. Szóval regeljetek be bátran, ha még nem tettétek volna meg. Egy pestizs-jkith-justintime-sponge/diablo-valaki a horvátoktol felállást el tudnék képzelni :) ja és az ellenfél admin-team vszin ez lenne: Keyser-Anubis-DeckardCain-Denebstar. Nem lenne rossz :)
aloha
Funkii 2010. szeptember 12. 65 hozzászólás 3329.
grt srácok!
ozone.newline 2010. szeptember 12. 606 hozzászólás 595.
Szép volt jó volt, a következő verseny a Horvátokkal lesz, jövőhéten. Előre javaslom a mostanihoz hasonló időpontot. Őket követik majd az amerikaiak, akik a legkomolyabb fejtörést okozhatják majd nekünk.

Grat még egyszer csapat!

Hun vs. RSA 20:4
aloha
.Garfield. 2010. szeptember 12. 1014 hozzászólás 338.
szép volt csajok :D
!
ozone.newline 2010. szeptember 12. 606 hozzászólás 595.
Ha valaki időben elcsípi, akkor a Svéd-Ausztrál/ÚjZéland 11:30-kor lesz a mai napon! :)

Relay server name: NDC Australia/NZ vs. Sweden TV
Relay server location: France -> Ile-de-France -> Paris

Ami pdig mindenkit érdekelhet a Francia-Német 21:00 ma este

netgaming.tv

Egyéb warok: itt van mind
aloha
prg_csirek 2010. szeptember 12. 94 hozzászólás 2715.
Szülinap ünneplés végett szombat este nem voltam, ahogy meg volt beszélve, de holnap leszek.
ozone.newline 2010. szeptember 11. 606 hozzászólás 595.
ugy legyen :)

Csapatnak írtam mailt, nézzétek meg, illetve holnap war elött legkésöbb egy órával - azaz 18:30 - legyen ott mindenki, hogy átbeszéljük amit át kell.
aloha
tmhu.Vill 2010. szeptember 11. 652 hozzászólás 541.
Ezúton szeretnék elnézést kérni mindenkitől, de sajnos nem tudok jelen lenni az első éles fordulón!:( Úgy alakult, hogy vasárnap költözök Egerbe, és 100% nem leszek gépközelben:( Remélem, a következő időponttal több szerencsém lesz!:( A legrosszabb esetben 20-a után tudok internethez jutni, akkor kapom meg a laptopomat (még így is nagyon szerencsés vagyok, mert kaució ellenében a főiskola mindenkinek rendelkezésére bocsájt egy lapotpot).
A legjobbakat, és sok szerencsét (bár a formátokat elnézve nyertetek.:D)
ozone.newline 2010. szeptember 8. 606 hozzászólás 595.
Küldtem e-mailt, nézzétek meg, ott több info is szerepel, ami most a legfontosabb, hogy a vasárnap 19:30-as időpont megfelel e mindenkinek? Ezt elsősorban mailen, de akár itt is jelezzétek!
aloha
TomiTetya 2010. szeptember 6. 7 hozzászólás 9134.
tőlem semmit se nem kaptok :P
viszont hozok étvágyat :)
.Garfield. 2010. szeptember 6. 1014 hozzászólás 338.
Válasz ozone.newline #13. hozzászólására
jolvn csirekk orulok :)

És mindenki, csütörtökön este 8 órától csapat találkozó, szintfelmérés egyeztetés, stb. chips-et kólát hozok, ti süttessetek nagyival valami fnomat :)
hozok kuglófot hogy tömjétek a kugli fejetek!
!
ozone.newline 2010. szeptember 6. 606 hozzászólás 595.
Válasz prg_csirek #12. hozzászólására
Személy szerint nekem jó. És köszi a korábbi leveleket, megkaptam őket. :)
jolvn csirekk orulok :)

És mindenki, csütörtökön este 8 órától csapat találkozó, szintfelmérés egyeztetés, stb. chips-et kólát hozok, ti süttessetek nagyival valami fnomat :)
aloha
prg_csirek 2010. szeptember 6. 94 hozzászólás 2715.
Személy szerint nekem jó. És köszi a korábbi leveleket, megkaptam őket. :)
ozone.newline 2010. szeptember 5. 606 hozzászólás 595.
Most Vasárnap jó Dél-Afrika ellen? 19-20 kozott nektek?
aloha
tmhu.Vill 2010. augusztus 22. 652 hozzászólás 541.
A Magyar csapat regisztrálva lett az NDC-re, a honlapukon hamarosan frissül (bejelentkezve már látható).
tmhu.Vill 2010. augusztus 6. 652 hozzászólás 541.
Figyelem, a jelentkezési határidő Augusztus 31-re módosult, valamint immár biztos, hogy mindenkinek ugyanazzal a skinnel (autókinézettel) kell majd indulnia!
.Diesel 2010. augusztus 6. 98 hozzászólás 2652.
Válasz tmhu.Vill #7. hozzászólására
A fájl nevén van a hangsúly, mint pl. az én egyedi skinemnek a Vill2, kérlek azt juttasd el hozzám!
Mondj 1 msn-t
tmhu.Vill 2010. augusztus 5. 652 hozzászólás 541.
Válasz .Diesel #6. hozzászólására
én egyedi skint használok !!
A fájl nevén van a hangsúly, mint pl. az én egyedi skinemnek a Vill2, kérlek azt juttasd el hozzám!
.Diesel 2010. augusztus 5. 98 hozzászólás 2652.
Válasz tmhu.Vill #5. hozzászólására
Figyelem, aki egyedi skint használ, mindenképp jelezze nekem (a nevét is!) itteni hozzászólás, vagy üzenet, e-mail formájában! Továbbá a csapattagoktól egyenként várnék alkalmas találkozói időpontokat itteni hozzászólásként, rendszeres közös gyakorlás, megbeszélés céljából!
én egyedi skint használok !!