Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

war vs amx?

Létrehozva: 2011. augusztus 12. Létrehozta: PiciRaziiii Kategória: CS 16 hozzászólás

Valaki legyen oly kedves és világosítson fel a külföldi szokásokról, ugyanis 4 mixből 4 román/szlovák/cseh/lengyel szerveren volt amx... Oké, van match mód meg minden de most őszintén... Ez mi?
Lehetőleg normális válaszokat kéne ide pötyögni, illetve nem kéne flamewar;)

ViBE 2011. szeptember 20. 2940 hozzászólás 71.
Válasz ErdelyMusic #12. hozzászólására
Szia!Figyelj, az ilyen topicot nem az OffTopicba kell írni!Írd a "Segítség" témába.Ott majd segítenek a Moderátorok/Adminisztrátorok !:D
ezt pont Te mondod, aki minden lezáratlan ezer éves témába beírt? ne nevettess.
Beginner? Hülye vagy? Én lenni ADVANCED!
kruam 2011. szeptember 20. 418 hozzászólás 902.
Válasz -CARSON- #10. hozzászólására
Vegyél szervert, azt nem kell külföldin játszani..
ebbe a topikba ez szerintem is ide illet :vigyor:
pedalgep 2011. szeptember 20. 695 hozzászólás 517.
Ízlések és pofonok, ott így megy, itt meg máshogy. Ennyi.
SYSTEM_F 2011. szeptember 20. 79 hozzászólás 3063.
Most komolyan..
Ezért minek nyitottal uj topicot?
Szerintem az mar rég rossz ha felmész a szerverre , és ahogy meglatod hogy ilyen szar pluginokkal/amxes hülyeségekkel van tele a szerver , és nem jössz le.
Nem öket kell hibaztatni , hanem sajat magadat.
Neked kell azt érezni , hogy normalis körülmények közt szeretnél jatszani , nem laggolva , és szerintem mindenkinek van annyi ideje , hogyha csak ilyen ellen van , akkor var 5-10 percet még nem jön enemy a TE szereveredre.
#12 Te nem unod még magad?
ErdelyMusic 2011. szeptember 20. 77 hozzászólás 3110.
Szia!Figyelj, az ilyen topicot nem az OffTopicba kell írni!Írd a "Segítség" témába.Ott majd segítenek a Moderátorok/Adminisztrátorok !:D
PiciRaziiii 2011. augusztus 12. 7 hozzászólás 9320.
ilyen problémám nincs, van saját gép erre a célra. csak mindenki onra hirdetett és nem jött senki. kénytelenek voltunk menni
-CARSON- 2011. augusztus 12. 723 hozzászólás 503.
Vegyél szervert, azt nem kell külföldin játszani..
Válasz BrokeNNNN #8. hozzászólására
szlovák és cheh szerveren szerinte u2 pluginnal találkoztál,és meglehetosen az egy jo plugin szerintem.
-Automatikusan kicserélte a csapatot?
-abban viszont nincs reklám és semmi csak egy sima plugin, nincs semmi amx es parancs.
u2 plugin legfejjebb az első szerveren volt, a többin tuti volt amx, roundmessage, és a kedvenc árulkodó amx_help.meg a sok hudtext és a sok színes say reklám :| illetve nem cserélt csapatot, de volt ahol 100%ban volt amx és azt az admint használták + tagadták :)
BrokeNNNN 2011. augusztus 12. 708 hozzászólás 511.
szlovák és cheh szerveren szerinte u2 pluginnal találkoztál,és meglehetosen az egy jo plugin szerintem.
-Automatikusan kicserélte a csapatot?
-abban viszont nincs reklám és semmi csak egy sima plugin, nincs semmi amx es parancs.
Válasz -forsaken- #4. hozzászólására
Még jo hogy tudtok jatszani -.-..
[off ]ja hogy te éjjel kettőkor mindenkit szarba lőssz és 100%ban tudsz erre figyelni, az ilyenek miatt tart itt magyarország, ahol most van.. de köszi a értéktelen flame hszt[/off]

on: elvekben midek voltak, lowmidre hirdettünk... az egyik klán > http://cv-47.com
csak úgy érdekes volt látni a chatbe a sok reklámot, meg az amxes feliratokat
cube. 2011. augusztus 12. 1442 hozzászólás 227.
Válasz -Netvi- #2. hozzászólására
valószínüleg faszlow-ra hírdettél és vér pistikék jöttek PuB/WaR [Protocol:47-48]-as szerókkal
dupla
"Stabil az életem.. tegnap szar napom volt, ma is szar volt és valószínűleg a holnap is az lesz"
cube. 2011. augusztus 12. 1442 hozzászólás 227.
Válasz -Netvi- #2. hozzászólására
valószínüleg faszlow-ra hírdettél és vér pistikék jöttek PuB/WaR [Protocol:47-48]-as szerókkal
nekem is ez jutott eszembe
"Stabil az életem.. tegnap szar napom volt, ma is szar volt és valószínűleg a holnap is az lesz"
-forsaken- 2011. augusztus 12. 41 hozzászólás 4383.
Válasz PiciRaziiii #1. hozzászólására
Utolsó mixen recordoltam is... spawn protection?! http://ternet.hu/files/wtf.dem
kezdek félni :DD
Még jo hogy tudtok jatszani -.-..
Skyress.. 2011. augusztus 12. 2115 hozzászólás 126.
-.-
-Netvi- 2011. augusztus 12. 2178 hozzászólás 119.
Válasz PiciRaziiii #1. hozzászólására
Utolsó mixen recordoltam is... spawn protection?! http://ternet.hu/files/wtf.dem