Mivel más topicba nem nagyon illett a téma, ide írnék, és igazán nem azért hozom létre, hogy teleszemeteljem a fórumot.
Nos, mint azt láttam az oldalon, elég sok (többek között fölösleges, idióta) klánokat hoznak létre, amelynek sem weboldala, sem tagjai nem elérhetők, nem játszanak, csak pár unatkozó kazuár éppen így akarta, hogy beregeli a 1232444454. klánját, a 4243454654754. ál-profiljával, hátha fasza gyereknek nézik. Hát nem. :)
A normálisabb, warozós, és LAN-partikat szervező AKTÍV klánok teljesen kiesnek az ember látómezejéből, és ezt a hibát szeretném, kijavítani, hogy a rendes klánok egymásra tudjanak találni, warokat szervezni, mert így (ami most jelenleg fenn áll) szinte lehetetlen, ráadásul rövid időn belül.
A terv az lenne, hogy lentébb (!) hozzászólások formájában megadna rendes klánokat, elérhetőséget, mellé karbantartott, és félhetente, vagy hetente frissített weboldalt, némi infót róla, sőt! az sem lenne nagy baj, ha a saját (aktív, és min. 3 fővel rendelkező) klánotokat is beposztolnátok ide, nagyon sokat segítene másoknak, köztük nekem is.
hát ezeken az eredményeken benyan-nyantam:D mellesleg nem tudom miért jó a non steam amikor kb. már 1000 forintért lehet steam accod. Mellesleg ezek az assault meg ilyenek nem éppen war mapok srácok. inkább próbálkozzatok olyan mapokon amiken van értelme is és amire tényleg menne nomrális enemy is. pl. nuke,inferno,dust2,train,tuscan,mirage,forge
Szívesen várunk ellenfeleket 4v4, 5v5 warokra.
Szerver IP: 80.249.166.32:27060
Szerver neve: Slow Motion pub/war
TGF: ON
Feltételek:
- Alsó korhatár: 15 év
- Mikrofon + TeamSpeak 3 client használata
- Eredeti játék (steam)
- Normális viselkedés a csapattársakkal
- Ne csalj
TGF-ről érdeklődni lehet facebookos oldalunkon, illetve steamen.
Steam: skatebitch94
Jelenlegi tagok:
- ZiP. (SL)
- Flux Pavilion
- Buckethead.
Facebook : http://www.facebook.com/pages/Slow-Motion-Kl%C3%A1n-CS-16/304410199581404?sk=info
Web : http://slowmotion.nethu.net/
te most kajak minek foglalkozol velük? le is írta hogy nonsteam. én is azért linkeltem 5on5 laddert, mert gondoltam, hogy az életben nem hallottak róla (és nem hiszem h eljutnak odáig).
zárolja 1 admin oszt cső. itt csak off megy.
nonsteameseknek sose volt, és sztem nem is lesz komolyabb létjogosultsága, amire te vágysz kedves dzsetfájör.
Nem éppen így van leírva, legalábbis a 2.mondat nem. Ha warozni szeretne velünk valaki, (mivel az oldal nem csak CS 1.6-os) akkor az MSN-en elérhet, vagy E-mail-ben.
Szerk.:Amugy nem ez lenne a fő téma, hanem az, hogy egy kicsit átláthatóbb legyen az aktív klánok sora, így itt be is fejezem az offolást.
Nem offolunk, hiszen rólatok van szó.:D Írd már le az Eredményeiteket, kérlek szépen!
Nem éppen így van leírva, legalábbis a 2.mondat nem. Ha warozni szeretne velünk valaki, (mivel az oldal nem csak CS 1.6-os) akkor az MSN-en elérhet, vagy E-mail-ben.
Szerk.:Amugy nem ez lenne a fő téma, hanem az, hogy egy kicsit átláthatóbb legyen az aktív klánok sora, így itt be is fejezem az offolást.
Nem offolunk, hiszen rólatok van szó.:D Írd már le az Eredményeiteket, kérlek szépen!
"A kihíváskor tilos csalni, trágár szavakat használni, másik csapatból bannolni, és az adott szerver szabályait megszegni!" A:SDASD?ASDASD:?ASD:ASD:AS?D
küld a hadüzenet szót, ha warozni szeretnétek. na jo xas.déasé.daS:D:AS?D:?x,sadASÉDA:Ssad
"A kihíváskor tilos csalni, trágár szavakat használni, másik csapatból bannolni, és az adott szerver szabályait megszegni!" A:SDASD?ASDASD:?ASD:ASD:AS?D
küld a hadüzenet szót, ha warozni szeretnétek. na jo xas.déasé.daS:D:AS?D:?x,sadASÉDA:Ssad
Talán egy weboldalt, eredményeket, lineupot, és egyéb információkat megoszthatnátok tényleg kik vagytok, mit értetek el idáig, egy részről ismernének titeket, másrészről könnyebben tudnál te is értesülni a csapatokról, ha ismernek titeket. Bár múltkori blogodban ilyen cs_office mapokat toltál h ott gyakoroltok, tehát nem értem mit csináltok.. Ha leírnád tényleg jobban örülnénk, ugyan is jelenleg úgy tűnik, valami idióta írogat nagy dolgokat, közben az isten se tudja ki is ő valójában.
Talán egy weboldalt, eredményeket, lineupot, és egyéb információkat megoszthatnátok tényleg kik vagytok, mit értetek el idáig, egy részről ismernének titeket, másrészről könnyebben tudnál te is értesülni a csapatokról, ha ismernek titeket. Bár múltkori blogodban ilyen cs_office mapokat toltál h ott gyakoroltok, tehát nem értem mit csináltok.. Ha leírnád tényleg jobban örülnénk, ugyan is jelenleg úgy tűnik, valami idióta írogat nagy dolgokat, közben az isten se tudja ki is ő valójában.
Hát egy klán. Mégis kik lennénk, mit gondoltál?
Bár ezen az oldalon nem nagyon ismer minket senki..
Ja, persze, igen, nem tudnátok egy olyan oldalt is, amely Non-Steameseknek is jó?
Habár az lenne a jó, ha a Non-Steameseknek lenne több kupa, végülis mi voltunk előbb. :P