Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

CS1.6 KONFIGOST KERESEK!

Létrehozva: 2011. november 15. Létrehozta: atty74c Kategória: CS 7 hozzászólás

COUNTER STRIKE 1.6 PAINTBALL MOD-HOZ PROFI KONFIGOST KERESEK!!!!

E-MAIL:-atty74c@citromail.hu

ViBE 2011. november 15. 2940 hozzászólás 71.
Válasz atty74c #6. hozzászólására
lio4 madz-látszk tényleg sok itt a fogyatékos veled eggyütt takonypoc!!!!!!!!!én segitséget kértem nem ingyen és nem vagyok kiváncsi az ilyen beszólásokra ugyhogy elllehet tolni a biciklit nem érek a sok taknyossal foglakozni .abbahagyni!!!!!!!!!!
Moderálva...
Beginner? Hülye vagy? Én lenni ADVANCED!
atty74c 2011. november 15. 26 hozzászólás 5469.
lio4 madz-látszk tényleg sok itt a fogyatékos veled eggyütt takonypoc!!!!!!!!!én segitséget kértem nem ingyen és nem vagyok kiváncsi az ilyen beszólásokra ugyhogy elllehet tolni a biciklit nem érek a sok taknyossal foglakozni .abbahagyni!!!!!!!!!!
Skyress.. 2011. november 15. 2115 hozzászólás 126.
Válasz LIO4MADZ #4. hozzászólására
látszik hogy fogyatékos vagy, nem bírod ki kapcsolni az a rohadt caps lockot..
:D
LIO4MADZ 2011. november 15. 443 hozzászólás 843.
Válasz atty74c #3. hozzászólására
VIBE látszik rajtad hogy 10 éven alul vagy!!!!!!!AZÉRT KITILTANÁLAK HOGY ILYENEKET IRSZ INNEN AZ OLDALRÓL!!!
SKYRESS-BOCS DE NEM TALÁLTAM AZT AMIT AKARTAM DE IGY LEIRTAD KÖSZI AZ INFOT!!!!!!
látszik hogy fogyatékos vagy, nem bírod ki kapcsolni az a rohadt caps lockot..
atty74c 2011. november 15. 26 hozzászólás 5469.
VIBE látszik rajtad hogy 10 éven alul vagy!!!!!!!AZÉRT KITILTANÁLAK HOGY ILYENEKET IRSZ INNEN AZ OLDALRÓL!!!
SKYRESS-BOCS DE NEM TALÁLTAM AZT AMIT AKARTAM DE IGY LEIRTAD KÖSZI AZ INFOT!!!!!!
ViBE 2011. november 15. 2940 hozzászólás 71.
hülye vagy!
Beginner? Hülye vagy? Én lenni ADVANCED!
Skyress.. 2011. november 15. 2115 hozzászólás 126.
attól hogy 4 szer meg nyitod nem fognak előbb válaszolni am meg legközelebb helpdeskbe írj + ahonnan rendeled a szerver bemész a kapcsolat menübe is ott bent vannak a cfgsek !